Parabel logo
Parabel
Praktijk voor imaginatie

Workshops

Workshops zijn vooral geschikt voor afdelingen of teams die behoefte hebben aan nieuwe energie en inspiratie. Alle vraagstukken kunnen in een workshop aan de orde komen, elke workshop is maatwerk.

Voorbeelden van workshops:

Inspiratie vs. Angst

In het eerste deel van de workshop visualiseren we onze angst. Kijken ernaar, praten ermee, analyseren hem. Wat doet de angst met je? Waar houdt hij je tegen? Vervolgens verbeelden we onze inspiratie: waarbij voel je je goed, hoe ziet dat eruit, wat doe je ermee? We confronteren de twee met elkaar. Waar houdt de angst je inspiratie tegen? We onderzoeken hoe je de inspiratie meer ruimte kunt geven en daarbij meer plezier en effectiviteit bereikt in je werk.

Levensloop en Loopbaan

Waar sta je? Hoe ziet je levensloop eruit? Ook hier zetten we imaginatie in: we verbeelden onze levensloop en onze loopbaan. Hoe wil je je verder ontwikkelen? Wat betekent dat voor de volgende stap die je moet zetten?
TIP: Deze workshop is ook zeer geschikt om een visie of strategie voor een bedrijf verder te ontwikkelen.

Leiderschap

We verkennen jouw beeld van leiderschap en analyseren het. Hoe ziet het ideale leiderschap eruit? En dat van jou? Waar wil je naartoe en hoe kun je dat bereiken? Met deze beelden kom je snel tot de kern en kun je concrete stappen formuleren om jouw leiderschap meer kracht en bezieling te geven.
Lees hier de ervaring van een deelnemer.

Visie-ontwikkeling

Waar kom je vandaan? Waar sta je op dit moment en waar ga je naar toe? Waar wil je naar toe? Aan de hand van beelden en dynamische teaminteractie werken we gezamenlijk aan de visie van je team, afdeling en/of organisatie. Daarbij kijken we ook naar de individuen en hun eigen rol en visie binnen het team.

Praktisch

De ideale groepsgrootte voor workshops is 10-12 personen. Elke workshop is maatwerk. Neem contact op voor de mogelijkheden.