Parabel logo
Parabel
Praktijk voor imaginatie

Waarom

Je komt ergens niet uit. Misschien heb je het gevoel dat je niet uit je leven haalt wat erin zit. Dat je afgedwaald bent van jezelf. Misschien ervaar je problemen met anderen, in je relatie of op je werk. Of er overkomt je iets dat je wereld op zijn kop zet.

Onaanvaardbare emotie

Aan de bron van elke onvrede ligt een emotie die voor jou niet aanvaardbaar is, die je hindert. Wanneer je die erkent, benoemt en leert ‘zien’, kun je eraan werken. Ik begeleid je daarbij. Je zult merken dat je daarmee niet alleen het probleem oplost waar je je bewust van bent, maar dat er ook nieuwe ruimte en inspiratie ontstaat.

Verdriet – verdriet is normaal en nodig. Maar wat doe je als het verdriet je leven overneemt? Steeds groter wordt? Tussen jou en de wereld in gaat staan?

Angst – gezonde angst behoedt ons voor gevaren. Een angst die verlamt weerhoudt je om te doen wat je wilt doen. Of het nu gaat om angst voor kleine ruimtes, spinnen, autorijden, vliegen of welke angst dan ook. Hoe word je je angst de baas?

Woede – conflicten horen bij het leven. Maar wat als woede een oplossing in de weg staat? Hoe maak je je woede weer proportioneel en beheersbaar?

Onzekerheid – je kunt meer dan je denkt. Maar hoe ga je daar zelf (weer) in geloven?

Twijfel – sta je voor een grote beslissing? Twijfel je over het pad dat je moet kiezen? Diep van binnen weet je het antwoord. Hoe krijg je dat naar boven?

Lethargie – je komt nergens toe, je bent moe en futloos. Hoe kom je weer bij je levenslust en energie?

Stress – chronische spanning sloopt je lijf. Je creativiteit neemt af, je wordt prikkelbaar en het kan zelfs leiden tot een burn-out. Hoe breng je je lichaam en geest weer in balans?

Graag help ik je om weer in balans te komen en nieuwe energie op te doen.